Gyümölcsök feldolgozása
Zöldségek feldolgozása
Pasztőröző szál termosztáttal - 2500W - 100 cm

Pasztőröző szál termosztáttal - 2500W - 100 cm


Referenciaszám: 102608699
Ár: 107.990,- Ft

Rozsdamentes gyümölcspasztőröző szál termosztáttal a gyümölcslevek egyszerű, olcsó tartósításához az értékes összetevők megtartása mellett. A hő sterilizálás (tartósítás) során a mikroorganizmusok elpusztulnak, így a gyümölcslé a megromlás veszélye nélkül tárolható légmentesen zárt tartályban (külön vásárolható meg).

A rozsdamentes pasztőröző szállal közvetlenül a tartályban tudjuk elvégezni a hőkezelést. A termosztátos pasztőrszál nagy előnye, hogy folyamatosan biztosítja a kívánt, beállított hőmérsékletet, nem fűti túl a levet: amint eléri a beállított hőfokot kikapcsol és amint néhány fokkal lejjebb esik a hőmérséklet újra fűteni kezd, ezáltal rengeteg energiát spórol meg és nem kell félni a lé túlfőzése okozta kellemetlen ízektől. Időszakos keverések mellett mindenhol egyenletesen átmelegszik a lé.

A rozsdamentes acélból készült gyümölcslé pasztőröző működése rendkívül egyszerű.

  1. Töltse a kipréselt levet közvetlenül a préselés, vagy az ülepítés után egy olyan tartályba, melynek átmerője 40-80 cm közötti, magassága pedig maximum 120 cm
  2. Ezután helyezzük a rozsdamentes pasztőrözőt a tartályba, míg az az aljára nem ér. A pasztőrözendő lé magassága maximum 100 cm lehet.
  3. Csatlakoztassa az elektromos hálózathoz (220 V)
  4. A termosztaton állítsa be a kívánt hőmérsékletet
  5. Amint eléri a kívánt hőmérsékletet, a termosztát lekapcsol

MŰSZAKI ADATOK

  • Méret: 100 cm
  • Teljesítmény: 2500 W