A fagyasztva szárítás segítségével a gyümölcsök és zöldségek egyszerűen és kíméletesen tartósíthatók. A vitaminok és ásványi anyagok szinte teljes egészében megmaradnak és a termék megőrzi a formáját és színét.
|
Műszaki adatok |
|
|
Szárítófelület: |
0,6 m2 |
|
Kapacitás: |
6-10 kg |
|
Tálcák száma: |
5 db |
|
Tálcaméret: |
50×25×2 cm |
|
Elektromos csatlakozás: |
220 V/50 Hz 1 fázis |
|
Teljesítmény: |
1600 W |
|
Fűtőlap hőmérséklete: |
-10 – 75 °C |
|
Kondenzvíz hőmérséklete: |
≤ -40 °C |
|
Vákuum határértéke: |
15 Pa |
|
Működési vákuum: |
≤ 1000m To |
|
Méretek: |
75×65×98 cm |
|
Súly: |
95 kg |