Gyümölcsök feldolgozása
Zöldségek feldolgozása
6 tálcás Frutty aszaló
6 tálcás Frutty aszaló
6 tálcás Frutty aszaló
6 tálcás Frutty aszaló
6 tálcás Frutty aszaló
6 tálcás Frutty aszaló

6 tálcás Frutty aszaló


Termékkód: 27074

Választási lehetőségek:
Ár: 53.200,- Ft
  • 6 db rozsdamentes acél ráccsal
  • állítható termosztát 35 - 70 °C
  • időzítővel (max 19 óra)
  • digitális kijelzővel

Műszaki adatok:

  • Teljesítmény: 460 W
  • Elektromos csatlakozás: 230 V / 50 Hz
  • Méret: 450 x 345 x 315 mm
  • Súly: 5,6 kg

GYÜMÖLCS 70°C   SZÜKSÉGES ELŐKÉSZÍTÉS  SZÜKSÉGES IDŐ 
Alma 15 mm vastag szeletek 6-10 óra
  8 mm vastag szeletek 6-8 óra
Sárgaarack félbe vágni, vágott felével lefelé 10-18 óra
Ananász 8 mm vastag szeletek  10-12 óra
Banán

hámozás után karikára vagy hosszában hasítva kb 5 mm vastag

8-12 óra
Körte félbe vágni, vágott felével lefelé 15-30 óra
  8 mm vastag szeletek 6-10 óra
Eper félbevágni, vagy egészben hagyni 9-15 óra
Füge félbe vágni, vágott felével lefelé 10-12 óra
Cseresznye magozás nélkül vagy magozva 10-18 óra
Szőlő félbe vágni, vágott felével lefelé 12-15 óra
Szilva félbe vágni, vágott felével lefelé 10-18 óra
     
ZÖLDSÉG 70°C    
Bab egészben 6-10 óra
Borsó borsó héjának eltávolítása 8-10 óra
Uborka kb 1 cm vastag hámozatlan szeletek 6-8 óra
Répa hámozás után kb. 8 mm vastag szeletek 6-8 óra
Póréhagyma félbevág majd 6-8 cm hosszú darabokat vág 6-10 óra
Pepperoni kb 8 mm vastag csíkok 8-10 óra
Zeller hámozás után kb. 8 mm vastag szeletek 6-10 óra
Leveszöldség vágjuk a zöldségeket vékony csíkokra 6-8 óra
Paradicsom félbe vágni, vágott felével lefelé 10-14 óra
  kb 6 mm vastag szeletek 7-10 óra
Cukkini hámozatlan kb 8 mm vastag szeletek 7-8 óra
     
GOMBA 50°C mosás után a kisebbeket egyben hagyjuk a nagyobbakat pedig hosszában szeleteljük 2-6 óra
GYÓGYNÖVÉNY 40°C mosás után egészben, vagy aprítva 2-6 óra