Professzionális, ipari kialakítás, egyszerű kezelhetőség. A moduláris kialakításnak köszönhetően akár később is bővíthető a kezdőkapacitás, nem szükséges azonnal a legnagyobb teljesítményű berendezéssel indulni. Kíméletes és egyenletes aszalás, nagyméretű mégis halk ventilátorral. A levegő áramlása vízszíntes, így a teljes tálca felülete kihasználható, az aszalás a teljes részén tökéletes.
Aszalni nem csak gyümölcsöt, hanem zöldségféléket (pl vegeta, gomba), gyógynövényeket és virágokat (potpourri), halat, valamint húst is lehet. Az aszalványt célszerű fénytől és levegőtől elzárva tartani.
A hőmérséklet 20 és 68 °C között állítható be (20, 30, 40, 45, 50, 60 és 68 °C).
7 automatikus program, ezen belül például külön program a
Ezen felül további 5, időlimit nélküli program
Az 1 modulos szekrény felépítése:
Műszaki adatok: