Gyümölcsök feldolgozása
Zöldségek feldolgozása

Céginfó

Az Új Vinoservice Kft. bemutatása

Az Új Vinoservice Kft. 1991. december 14-én alakult természetes magánszemély alapító tagokkal.

Vállalatunk fő tevékenysége rozsdamentes technológia kiépítése a - tej-, bor-, sör-, üdítő-, ásványvíz-, hús-, konzerv-, cukor-, sütőipar - élelmiszerfeldolgozó iparágakban.

A kiterjedt beszállítói kapcsolatokra, a kiépített speciális műszaki és technológiai színvonalú és kapacitású saját gyártási bázisra alapozva a lehető legszélesebb termékkínálatot nyújtjuk vevőinknek. Teljes körű szolgáltatást kívánunk nyújtani partnereinknek, a tervezéstől a komplett kivitelezésig, a személyzet betanításával és utólagos szerviz szolgáltatással a megrendelő egyedi igényeinek megfelelően.

Tevékenységcsoportok

Élelmiszeripari berendezések és elemei 

Szőlőfeldolgozó-, borkezelő berendezések

Italtechnológiai berendezések 

Szennyvízkezelés elemei

Vállalatunk raktárában rendkívül széles skálájú alapanyag és alkatrészbázis áll rendelkezésre az élelmiszeripar és egyéb területeken felhasználásra kerülő rozsdamentes anyagokból (pl. csöveket, zártszelvényeket, köracélokat, lemezeket, szerelvényeket, stb.), ezzel biztosítva partnereink gyors és olcsó kiszolgálását.

Rendelkezésre álló technológiai háttér

Termékeink előállítását, gyártását speciális műszaki és technológiai színvonalú saját gyártási bázisnak köszönhetjük, mely létrehozását vállalatunk folyamatos fejlődése illetve kiemelkedő eredményeink tették lehetővé.

 További információkkal állunk készséggel rendelkezésére!